123

123

Završni test programa 100 sklekova za 7 sedmica

Od početnog testa za sklekove je prošlo 7 ili 10 sedmica zavisno od nivoa programa po kome ste radili! Zamislite! Početni test ste uradili prije više od dva mjeseca. Vrijeme je za krunu programa 100 sklekova za 7 sedmica a to je 100 sklekova u komadu!


Sklekovi: završni test

Završni test uradite kao da se radi o normalnom treningu. To znači 3 dana nakon zadnjeg dana posljednje sedmice programa!  Zagrijte se. Krenite sa sklekovima i nemojte stajati dok ne uradite 100 sklekova! Ovo vam ne bi trebao biti problem jer ste prošle sedmice uraditi puno više od 100 sklekova bez obzira koji ste nivo treninga radili. Možda će vam se činiti da je 100 sklekova u komadu puno ili previše. Nemojte da razmišljate. Samo radite sklekove!

sklekovi sklek vezbe vjezbe

Nadam se da ćete uspjeti da uradite 100 sklekova u komadu! Ukoliko ne uspijete da ih uradite, ne očajavajte nego nastavite da radite sklekove kao i do sada! Tri puta sedmično ali nastavite da radite napredniji program u odnosu na vaš! Radite ovo sve dok ne uspijete uradite 100 sklekova odjednom! 

sklekovi sklek vezbe vjezbe

Nakon što ste završili ovaj program i uspjeli da uradite 100 sklekova odjednom, nemojte da prestanete raditi sklekove! Vidjeli ste da jedan trening ne uzima više od 15 minuta dnevno. Ovo zaista nije puno! Nastavite da radite sklekove i ostanite u formi!